Selecteer een pagina

Stel je wilt jouw Wise Box opnieuw inrichten of misschien aan een ander overdragen. Dat kan. Besef wel dat alle eerder ingestelde gegevens dus verloren gaan. Niet getreurd we helpen jou op weg!

Bekijk de instructievideo: ‘Hoe stel je Factory Reset in op de Wise Box?’

VIDEO INVOEGEN

Lees de stappen van de handleiding

  1. Druk op de menuknop
  2. Ga met de pijltjestoets links/rechts naar Settings
  3. Met pijltjestoets onder naar System Settings en druk vervolgens op ‘OK’
  4. Ga met de pijltjestoets onder naar Factory Reset, druk vervolgens 3 keer op ‘OK’
  5. Na de Factory Reset verschijnt er een blauw scherm (Search) met item nummers
  6. Ga met pijltjestoets onder naar item 40
  7. Druk op ‘OK’ (Er verschijnt een vinkje voor item 40)
  8. Doe hetzelfde voor item 41 en 47
  9. Druk op de groene knop
  10. Er verschijnt een grijs scherm met Network ID.
  11. Druk op ‘OK’ (De STB doet nu een Channel Search)
  12. Er verschijnt een grijs venster met het resultaat en de melding ‘press OK to finish’
  13. Druk op ‘OK’ en vervolgens op ‘Exit’
  14. Na de Factory Reset moet de tijd op -3:00 gezet worden.